Michelinove zvezdice

(KOLUMNA) Vožnja mimo nas
Vestnik
ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 20:00
V bistvu smo ob bograču in dödolih zaspali. Na neki način smo se prehitro zadovoljili s stvarmi, ki jih turisti...
 
Chefinja Sabina Repovž iz Gostilne Repovž del mednarodnega projekta Solaire Tables
Lokalno.si
ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 14:00
Znana francoska hiša šampanjcev Slovenijo izbrala za premiero - Čaroben večer z jedmi Ksenije Mahorčič in Sabine Repovž navdušil obiskovalce – Ikonične Veuve Clicquot šampanjce smo v Sloveniji pili že leta 1808 preberite več »
 
Zdaj je morda idealen čas, da poizkusite hrano naših vrhunskih chefov in chefinj
Slovenske novice
ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 08:57
Za Teden restavracij, ki bo trajal od 13. do 22. oktobra, že lahko rezervirate mizo. Sodelovanje 103 restavracij in gostiln, tudi tistih z...
 
Svet je majhen
Dnevnik
ponedeljek, 2. oktober 2023 ob 06:14
Pred dnevi je vsa Slovenija pokala od kulinaričnega ponosa, ko je Ana Roš pridobila novo Michelinovo zvezdico in se zdaj ponaša s tremi. Čestitke so seveda kar deževale, odmevno pa je kuharski mojstrici čestital tudi predsednik vlade Robert Golob,...
 
Koliko trenutek zadrege stane politika? Robert Golob ni Taylor Swift
24ur.com
nedelja, 1. oktober 2023 ob 14:58
Včasih te politiki čisto preprosto po človeški plati spravijo v zadrego. Zadrego, ko jih gledaš ali poslušaš, pa bi si najraje zatisnil ušesa in pogledal stran. Ti zardevaš namesto njih.
 
(KOLUMNA) Živjo Ana, Oblast je nazaj
Vestnik
nedelja, 1. oktober 2023 ob 09:00
A v vladnem uradu za komuniciranje se ne dajo: »Na družbenih omrežjih je bil odziv enormen, takšnega nismo...
 
Chef, ki je že po treh mesecih segel po zvezdah: “Kuhanja se zares šele učim”
N1
nedelja, 1. oktober 2023 ob 05:55
Sedem let profesionalnega kuhanja, dve Michelinovi zvezdici. To ni edini impresivni podatek o chefu Davidu Žefranu,...
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian